menu

Ons verkoopteam is uw aanspreekpunt voor alle vragen én assistentie op het gebied van de toepassing van ankerstangen, waaronder legankers en overige materialen in de civiele techniek en waterbouwprojecten.

Het leveringsprogramma van met name de legankers, kenmerkt zich door de grote verscheidenheid in te kiezen diameters, van M12 tot en met M170, in staalkwaliteiten 355,460, 500 en 700. De ankerstangen worden gefabriceerd uit rondstaal, al dan niet voorzien van gestuikte schroefdraadeinden met een grote variatie in aansluitingen aan damwand, buispalen, H-palen, combiwanden en diepwanden.

Stuiksmeden is een proces waarbij de materiaaldoorsnede van een anker in meerdere stappen kan worden vergroot waarna een gesneden of gerolde schroefdraad kan worden aangebracht. Het vergroten van de schroefdraaddiameter zorgt ervoor dat de schacht en niet de schroefdraad of aansluiting het zwakste punt in het totale systeem is. Bij overbelasting kan de overschrijding al bijtijds worden geconstateerd door rekken in de schacht en kan de schade worden beperkt

In overeenstemming met de Eurocode EN1993-5 wordt de schroefdraadcapaciteit van een anker gereduceerd met een kerffactor Kt. Volgens de EN1993-5 is dit om de additionele spanningen veroorzaakt door zakkende grond of door oneffenheden tijdens montage in minder ideale omstandigheden beter op te kunnen nemen.

Onze materialen worden met CE geproduceerd en geleverd.

 

Producten

  1. Damwandankers open_in_new
  2. Micropalen open_in_new
  3. Gordingen open_in_new
  4. Randbeschermingsprofielen open_in_new , Kantenschutz, dekband, kaderandprofielen open_in_new e.d.
  5. Drenkelingenladders open_in_new
  6. Rondkop ankers voor MV paal aansluitingen open_in_new
  7. Zadels voor buispaalopleggingen open_in_new