BENDER INTERNATIONAL BV bestaat sinds 1982 en is gespecialiseerd in de levering van technische staalprodukten, met name in het bereik van de natte waterbouw, utiliteitsbouw en machinebouw en is voor een aantal buitenlandse ondernemingen exclusief vertegenwoordiger.

Zo is zij onder meer agent voor de firma ANKER-SCHROEDER.DE ASDO GmbH, een vooraanstaand producent van stalen verankeringsystemen voor zowel de waterbouw als de utiliteitsbouw.

Daarnaast adviseert in de toepassing van en verkoopt BENDER INTERNATIONAL BV bevestigingsmaterialen voor de staalbouw, hoogbouw, hallenbouw, bruggenbouw en machinebouw en heeft zij zich ook gespecialiseerd in de verkoop van gietijzeren en gietstalen gereedschappen voor de plaatverwerkende- en machinebouw industrie.

Op basis van onze jarenlange ervaring en know-how van de door ons vertegenwoordigde fabrieken kunnen wij onze opdrachtgevers oplossingen aanreiken waarbij kwaliteit en prijs in optimale verhouding is. Wij werken dan ook graag samen met onze opdrachtgevers naar een specifiek op het probleem toegespitste oplossing. Vanzelfsprekend kunnen ook raadgevende ingenieursbureaus een beroep op ons doen.
Een ervaren team van specialisten staat ten alle tijden ter beschikking om gezamenlijk met U optimale oplossingen voor uw constructies uit te werken.